Ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς

Στην Lechi Group, είμαστε κάτι παραπάνω από μια απλή κατασκευαστική εταιρεία - είμαστε πιστοί στις αρχές μας και στη δέσμευση μας για τη δημιουργία ασφαλών κατασκευών. Έχοντας σαν βάση την πόλη της Κορίνθου, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα έργων, όπως η Οδοποιία, Δημόσια Έργα και Προμήθεια ειδών χονδρικής για υπηρεσίες.

Ο σκοπός μας

Ευελιξία και καινοτομία: εστιάζουμε στην επίτευξη του οράματος και των στόχων του έργου σας.

Γνωρίστε μας

Στην Lechi Group καθοδηγούμαστε από μια αδιάκοπη επιδίωξη για την τελειότητα και το πάθος για καινοτομία.

Πετυχαίνουμε αυτή την επιτυχία χωρίς ποτέ να διακυβεύουμε τις αξίες μας. Παρέχουμε ποιοτικές κατασκευαστικές πρακτικές, αποτελεσματική επικοινωνία με τους συνεργάτες μας και βαθιά κατανόηση του εκάστοτε έργου.

Η δέσμευσή μας

Υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες.

Η αφοσίωσή μας στην κοινωνική ευθύνη, μας ωθεί προς τη δημιουργία έργων υψηλού επιπέδου.

Η αποστολή μας

Κατασκευάζουμε το μέλλον, μαζί σας!

Ασφάλεια

Υποστηρίζουμε κάθε πρωτόκολλο ασφάλειας σε κάθε πτυχή των εργασιών μας. Αναγνωρίζουμε ότι τα εργοτάξια είναι πολύπλοκα περιβάλλοντα, γι' αυτό δίνουμε έμφαση στη διασφάλιση ενός ασφαλούς και προστατευμένου χώρου εργασίας για όλους.

Σκοπός

Ο σκοπός μας είναι η δημιουργία χρηστικών και λειτουργικών κατασκευών που θα αναβαθμίζουν το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών. Είτε πρόκειται για έναν δρόμο που συνδέει κοινότητες είτε για μια δημόσιο κτήριο, κάθε έργο ενσωματώνει τη δέσμευσή μας για ασφαλείς και καινοτόμες κατασκευές.

Τοποθεσία

Με τη στρατηγική μας έδρα στην Κόρινθο, είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε έργα υψηλών προδιαγραφών.